1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. I Kedd-Szombat 14:00-20:00 I Asztalfoglalás: +36-30/41-33-644 / info@contrastphase.hu

Easier Than It Looks

1748 Liquid Mask
1748 Liquid Mask
1 190 Ft

1748 Liquid Mask

Folyékony maszk 10 ml
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
1 190 Ft
Részletek
A türkizkék folyékony maszk hasznos maszkoló termék, amely lehetővé teszi, hogy lefedje és megvédje a figuráján vagy modelljén azokat a területeket, amelyeket nem szeretne festeni. Ez a folyadék könnyen felvihető a termékkel együtt szállított ecsettel vagy bármely más, általad választott ecsettel.

Miután a folyadék megszáradt, vékony fóliát képez, amelyet egyszerűen lehúzva könnyen eltávolítható. Ez teszi tökéletes eszközzé festés vagy modell befejezése során, amikor bizonyos területeket kell megvédeni a véletlen túlfúvástól vagy ecsetvonásoktól.

Ennek a maszkoló folyadéknak az egyik előnye, hogy vízben oldódó formulával készült. Ez lehetővé teszi a maszk intenzitásának beállítását, száradási idejének késleltetését és könnyebb tisztítását.

Ajánlott legalább két vékony rétegben felvinni a terméket a lefedni kívánt felületre, hogy elegendően vastag maszkot hozzon létre, amely könnyen eltávolítható anélkül, hogy széttörne. Ez segít biztosítani, hogy a maszk kis erőfeszítéssel lejöjjön, amikor befejezted a figura többi részének festését.

A türkizkék folyékony maszk hozzávetőleges száradási ideje 15 perc. Egy kényelmes üveg tégelyben érkezik applikátor ecsettel, és a tégely 10 ml folyadékot tartalmaz, ami a legtöbb projekt számára bőven elegendő kell, hogy legyen.

Legyen tapasztalt modellező vagy kezdő, ez a folyékony maszk hasznos eszköz a gyűjteményében.

Több előnye is van a Green Stuff Worldtól való vásárlásnak, egy speciális online boltból, amely a modellezéshez és wargameshez szükséges festésre specializálódott.

Széles termékválasztékot kínálunk, beleértve az akrilfestékeket, festőecseteket, eszközöket és egyéb kellékeket. Mindent megtalálhat a projektjéhez egy helyen, ami megkönnyíti a kezdést.

Tartalom: 1 üveg tégely 10 ml applikátorral.
Adatok
Típus
Folyékony maszkoló
Cikkszám
8436574501070