1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. I Kedd-Szombat 14:00-20:00 I Asztalfoglalás: +36-30/41-33-644 / info@contrastphase.hu

Easier Than It Looks

Harder & Steenbeck

A Harder & Steenbeck, egy német cég, amely több mint 100 éve áll az airbrush technológia élén, kiváló minőségű airbrush szórópisztolyokat és tartozékokat kínálva. Ezek az eszközök ideálisak a miniatűr festők számára, akik precizitást és megbízhatóságot keresnek munkáikban. A cég széles választékban kínál airbrush pisztolyokat, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az apró részleteket is tökéletesen kidolgozzák, legyen szó akár modellépítésről, diorámákról vagy más miniatűr művészeti alkotásokról.

Ha bizonytalan vagy, kérdésed van az airbrush-al kapcsolatban akkor bátran gyere be hozzánk és segítünk! Minden nálunk vásárolt airbrush mellé jár egy opcionális workshop aminek keretein belül a műhelyünkben lehetőséget adunk az új airbrush-od kipróbálására és ellátunk téged az induláshoz szükséges tudással.

A Harder & Steenbeck termékei különösen kedveltek a miniatűr festők között, hiszen lehetővé teszik a finom részletek pontos és egyenletes alkalmazását, ami elengedhetetlen a magas színvonalú munkákhoz. Az eszközök ergonomikus kialakítása és a könnyű kezelhetőség biztosítja, hogy a festők hosszú órákon át kényelmesen dolgozhassanak. A Harder & Steenbeck így a minőség és megbízhatóság szinonimájává vált a miniatűr festés világában.