1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. I Kedd-Szombat 14:00-20:00 I Asztalfoglalás: +36-30/41-33-644 / info@contrastphase.hu

Easier Than It Looks

2327 Brush Soap - Cleaner and Preserver

Ecset Szappan - Tisztító és Ápoló | Ecsettisztító - 17 ml
Nem rendelhető
1 290 Ft
Nem rendelhető
Részletek
Az ecsetszappan egy speciálisan tervezett tisztítószer, amely olajokat, akrilokat, vízfestékeket, foltokat és lakkokat távolít el az ecsetekről, miközben megakadályozza a festék felhalmozódását a szálak között. Az ecsetszappan szappan és egyéb tisztítószerek keverékéből készült, és úgy van formulálva, hogy hatékonyan tisztítsa és ápolja az ecseteket, miközben kondicionálja a sörtéket, segítve ezzel megőrizni alakjukat és minőségüket.

Az ecset tisztításához egyszerűen nedvesítse be az ecsetet, dolgozzon be egy kis mennyiségű szappant a sörték közé, gyengéden habosítsa egy törölközőn vagy papíron, majd öblítse le vízzel. Szükség esetén ismételje meg ezt a folyamatot addig, amíg az ecset tiszta és mentes a festéktől és egyéb anyagoktól.

Az Ecsettisztító és Ápoló egy kényelmes és hatékony módja az ecsetek tisztításának, különösen hasznos azoknak a művészeknek, akik vízbázisú festékekkel dolgoznak, mivel helyreállítja, kondicionálja és megőrzi a hobbi ecsetek sörtéit. A szolvens alapú tisztítószerekkel ellentétben, amelyek kemények lehetnek a sörtékre és erős szagúak, az ecsetszappan gyengéd és általában kellemes illatú.

Fontos, hogy az ecsetszappant a használt festéktípushoz megfelelően válasszuk ki, mivel a rossz típusú szappan károsíthatja a sörtéket. Az ecsetek rendszeres tisztítása ecsetszappannal segíthet meghosszabbítani az ecsetek élettartamát és jó állapotban tartani őket a jövőbeli használathoz.

Ajánlott az Ecsetöblítő használata is, amely egy kényelmes eszköz az ecsetek tisztítására, lehetővé teszi a sörték gyors öblítését anélkül, hogy kézzel érintenénk őket. Ez segíthet minimalizálni a sörték hajlásának vagy kifröccsenésének kockázatát, és segíthet tisztán tartani a sörtéket a festékmaradványoktól.

Allergénmentes. Kozmetikai ecsetekkel is kompatibilis.

A készlet tartalmaz egy 17 ml-es edényt.
Adatok
Típus
Ecset ápoló
Cikkszám
8436574506860