1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. I Kedd-Szombat 14:00-20:00 I Asztalfoglalás: +36-30/41-33-644 / info@contrastphase.hu

Easier Than It Looks

9006 Cyanoacrylate Glue 20gr.

9006 Cyanoacrylate Glue 20gr.
9006 Cyanoacrylate Glue 20gr.
Pillanatragasztó | CA ragasztó - 20 gr
Nem rendelhető
1 990 Ft
Nem rendelhető
Részletek
Pillanatragasztó
A Green Stuff World pillanatragasztója, amelyet általában cianoakrilát ragasztóként ismernek, a műanyagokhoz legjobb szuper ragasztó, és egy olyan cianoakrilát típus, amelyet széles körben használnak különböző alkalmazásokban, mint például a faipar, a modellezés és az ékszerkészítés. Ez a magas teljesítményű termék 5-10 másodpercen belül képes összeragasztani számos anyagot, beleértve a Plasticardot, habokat, gumit, fémet, parafát, fát és kerámiát. Gyors száradási tulajdonságai és erős kötése miatt népszerű választás a DIY projektekhez és szakmai alkalmazásokhoz egyaránt.

Ez egy egykomponensű ragasztó, amely a cianoakrilátok néven ismert szintetikus akrilgyanta családon alapul. Felvitelkor a ragasztó gyorsan reagál a levegő nedvességével, erős kötést képezve. A ciano egy flakonban van, és egy csőrös applikátoron keresztül adagolható.

Az egyik fő előnye a gyors száradási tulajdonság. A ciano általában másodpercek alatt vagy percek alatt szárad, ami ideálissá teszi azokat a projekteket, amelyek gyors megoldást igényelnek. A gyors száradási idő azt is jelenti, hogy kis vagy finom részekhez is használható, mivel nem fog futni vagy csepegni mielőtt megszilárdul.

Egy másik előnye az, hogy számos anyaggal képes kötést létrehozni. Ezáltal sokoldalú termékké válik, amelyet különböző alkalmazásokhoz használhatunk, beleértve a faipart, a modellezést és az ékszerkészítést. A cianoakrilát ragasztó vízálló és hőálló is, így kültéri vagy magas hőmérsékletű környezetben is használható.

Használatakor fontos a biztonsági óvintézkedések betartása a bőr vagy a szem érintkezésének elkerülése érdekében. A ciano a kötési folyamat során gőzöket is felszabadíthat, így megfelelő szellőztetés ajánlott.
Adatok
Típus
Ragasztó
Cikkszám
8436554365050