1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. I Kedd-Szombat 14:00-20:00 I Asztalfoglalás: +36-30/41-33-644 / info@contrastphase.hu

Easier Than It Looks

9329 Brush Repair Gel
9329 Brush Repair Gel
1 590 Ft

9329 Brush Repair Gel

9329 Brush Repair Gel
9329 Brush Repair Gel
Ecsetjavító Gél | Ecset helyreállító - 17 ml
Raktáron, szállítás 1-2 munkanap
1 590 Ft
Részletek
Az ecsetjavító gél, más néven ecset helyreállító, egy termék, amelyet festőecsetek és smink ecsetek alakjának és formájának helyreállítására használnak. Az ecsetjavító gél vízben oldódik és nem hagy foltot, mivel kondicionáló anyagok és oldószerek keverékét tartalmazza, amelyek együtt dolgozva alakítják és kondicionálják újra a sörtéket. Ez az akril helyreállító általában úgy kerül felhasználásra, hogy óvatosan bemasszírozzuk az ecset hegyét a termékbe, majd öblítéssel és az eredeti formájára való visszaformálással. Ezt a terméket az ecsetek gyártásának végén használják az utolsó simításokhoz, és hasznos eszköz az ecsetek minőségének megőrzésére és élettartamuk meghosszabbítására.

Ez a termék kompatibilis az ecset tisztító szappannal és konzerválóval, és a sörték összes festékmaradványának eltávolítása után kell használni. Újítsa fel a hegyeket és hagyja őket újszerű állapotban.

Ez a készlet 17 ml-es edényt tartalmaz.

Hogyan használjuk az Ecset Helyreállítót?
Az ecset helyreállító egy olyan termék, amelyet akril, olajalapú vagy oldószeres festékekkel használt ecsetek tisztítására és felújítására terveztek. Segít az elszáradt maradványok eltávolításában és az ecset hegyének szőreinek eredeti állapotba való visszaállításában.

Íme az általános lépések az használatához:

Nedvesítse be azt az ecsetet, amelyet helyre akar állítani.
Nyomjon ki egy kis mennyiségű terméket az ujjára vagy egy tiszta felületre.
Óvatosan masszírozza be a sörtéket a gélbe, munkálja át a terméket a sörtéken a ferruléig (a fémes részig).
Az ujjával vagy egy ronggyal óvatosan formázza vissza a sörtéket eredeti formájukba.
Hagyja a levegőn teljesen megszáradni, mielőtt újra használná, körülbelül 10 percig. Kerülje el a hegy szárítását valami ellen, pl. fejjel lefelé egy pohárban, mivel ez deformálhatja a sörtéket.
Festés előtt nedvesítse meg egy kicsit a hegyet vízzel, hogy puhítsa.
Ismételje meg a folyamatot minden festési alkalom után, és festőeszközei mindig újszerűek lesznek.
Lehetséges helyreállítani a szintetikus ecsetek hegyét?
Igen, a legtöbb esetben lehetséges helyreállítani a szintetikus sörték hegyét. A helyreállítás függ a károsodás súlyosságától és az ecset típusától.
Adatok
Típus
Ecset ápoló
Cikkszám
8436554368280