1115 Budapest, Bartók Béla út 98-102. I Kedd-Szombat 14:00-20:00 I Asztalfoglalás: +36-30/41-33-644 / info@contrastphase.hu

Easier Than It Looks

Ecsetek

Miniatűr festőecsetek kifejezetten aprólékos részletek kidolgozására vannak tervezve kis felületeken, mint amilyenek a miniatűr modellek, figurák és egyéb kis méretű projektek esetén találhatók.

Miniatűr festőecsetek számozott méretekkel vannak ellátva, amelyek jelzik dimenzióikat. Amikor miniatűrök festéséről van szó, a legelőnyösebb méretek a hegyes kerek ecsetek, amelyeket #0, #1 vagy #2 méretként jelölnek. Ezek a méretek kiváló sokoldalúságot kínálnak professzionális vagy hobbi szintű festési munkák eléréséhez, kedvező egyensúlyt biztosítva a festék kapacitása (például a sörte hasának mérete) és a részletek pontos kidolgozása között.

Az #1-es méret egy köztes méretet képvisel, így nagyon alkalmazkodó a különféle miniatűr festési feladatokhoz. A 0 méretű hegyes kerek ecset másrészről élesebb hegyet kínál több fogással és rugalmassággal, bár valamivel csökkentett festési kapacitással. Ha szűk a költségvetésed, egyszerűen vásárolj #1 méretet.

Fontos megjegyezni, hogy egy márka numerikus mérete nem feltétlenül felel meg ugyanazon dimenzióknak egy másik márkában. Például egy #1 méretűként jelölt hegyes kerek ecset nem feltétlenül rendelkezik az Te specifikus miniatűr festési igényeihez ideális hosszúságú vagy átmérőjű sörtékkel.

Miniatűrök festéséhez az ajánlott sörtedimenziók a #0-tól #2-ig terjedő méretek esetén körülbelül 8-12mm hosszúságúak és 1,5-2mm átmérőjűek. Így, ha olyan helyzetbe kerülsz, ahol a méret számok nem állnak rendelkezésre, vagy jelentős variációt mutatnak a márkák között, ezekre a sörtedimenziókra támaszkodhatsz mint standardra, hogy azonosítsd a miniatűr festéshez legpraktikusabb méretet.


8termék 18
Szűrés
Szín
Termék státusza